Frederiks Jul er en online julekalender på Frederiksberg for børn og børnefamilier – med gode tilbud, kulturelle oplevelser, konkurrencer samt juleeventyr-podcast om drengen, Frederik.

Indhold

I år består Frederiks Jul af både en online julekalender, som kan findes her på siden, en podcast med 24 spændende juleeventyr, flere quizzer undervejs i juledagene samt julehygge ude i bybilledet. Alt sammen kan findes her på hjemmesiden eller på Frederiks Juls facebook-side, facebook.com/frederiksjul

Frederiks Jul er primært for børn og børnefamilier på Frederiksberg, men det vil også være muligt at finde nogle gode voksen-tilbud.

Julekalenderen inviterer dig og din familie på masser af oplevelser i butikker, museer m.v. rundt omkring på Frederiksberg – bag hver “låge” gemmer der sig nemlig en overraskelse med gode tilbud, oplevelser, rabatter og andet godt og julet i hele dit lokalområde!

Kalenderen er gratis og kan følges her på siden. Du har samtidig mulighed for at printe en oversigt ud, som kan hænges op på køleskabet. Oversigten findes også i udvalgte butikker på Frederiksberg.

Historien om Frederik

Frederik bor på Frederiksberg. Han er 12 år, bor hos sine forældre og er vild med jul. En dag er han ude at lufte underboens hund, Olsen, på Frederiksberg Kirkegård, mens han går rundt med sin mobil. Men så snubler han og taber sin mobil, som på mystisk vis forsvinder. Herfra følger vi hans jagt på sin mobil, hvilket fører ham både tilbage i tiden og rundt på flere af Frederiksbergs kendte steder. Han møder både nisser og kendte personligheder på sin tur.

Fortællingerne varer cirka 10 minutter hver, og du kan lytte med fra 1. december på YouTube eller facebook. Fortællingerne henvender sig til børn fra 6-12 år, og er skrevet af børnebogsforfatter og illustrator Tove Krebs Lange.

NB. Hør det 10. afsnit blive læst højt Frederiksberg Hovedbibliotek af den karismatiske fortæller, Albert. Det sker søndag den 10. december kl. 13.30.

NB. Årets kalender-billede er illustreret af Ole Comoll.

Hør Frederiks Julesang her:

 

      Frederiks julesang